White Collar Borders

Dog Frisbee

Via instructrice Citha Evers op de hondenschool waar ik met Mazzel trainde, ben ik in aanraking gekomen met de dog frisbee sport. Mazzel kon het al gauw niet meer aan dus de interesse verwaterde.

Met de komst van Beany wakkerde die interesse weer helemaal aan. We zijn lid van Frisbee team "Relax Dog". We zijn een klein team waar gezelligheid, sportiviteit en de veiligheid en lol van de honden voorop staat!

Wicka heeft de frisbee genen van pa en ma in zich. Ze is wat onbehouwen voor de freestyle maar in de distance en toss & fetch is zij een echte ster!

Grace ontpopt zich als een ware freestyle crack! Ze springt op - en over je heen alsof het niks is en het boeit haar niet als ze je bezeert; als ze de frisbee maar heeft!

Lilly heeft sinds kort het spelletje door. Ze vangt de frisbees steeds beter en als zij door krijgt dat ze ze terug moet brengen, zal ze niet te stuiten zijn!


Relax Dog Frisbee Team

Schapendrijven

Ik heb een hele tijd bij Rene van Zijl  met Mazzel getraind. Mazzel liep al een tijdje te kwakkelen met dan weer wel, dan weer niet kreupel en toen hij de diagnose Spondylose kreeg,  ben ik gestopt met fanatiek trainen. 

Beany vindt de schapen wel grappig om achter aan te rennen maar als ze zich omdraaien, zijn ze toch wel erg groot....

Rene was zo lief om een plekje te bewaren op zijn drukke zaterdag dus  toen Wicka een jaar was, kon ik meteen met haar gaan trainen. Zij snapte meteen wat de bedoeling was; je moet die wolletjes naar het vrouwtje brengen!

Ik train elke zaterdag bij Rene en woensdag bij Ellen.

Met Lilly train ik ook bij de schapen. We zijn gigantisch vooruit gegaan en ze weet weer waarvoor ze geboren is! Ik geniet met volle teugen als ik Lilly aan het werk zie.Lilly

Wicka